dijous , maig 23 2019

Benvinguts a la Parròquia Sant Cebria

SantCebria

La Parròquia de Sant Cebrià, situada al bell mig del barri de la Teixonera (Carrer Arenys, 65), va ser erigida per Mossèn Gregorio Modrego l’any 1961. El seu fundador va ser Mossèn Francesc Lladós Pastallé.

El rector actual és Mossèn Joan García de Mendoza Esteban.

Dins del terme parroquial també hi ha el Monestir de les Mínimes i el Seminari Selessià Martí Codolar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies