dimarts , març 26 2019

Concert de Nadal a Sant Cebrià

No us perdeu el concert de nadal a la parròquia Sant Cebrià, on gaudirem de cançons cantades per la Coral Jove de Sant Cebrià – formada pels nens i joves de la parròquia – i la coral de La Salle Bonanova.

Parròquia Sant Cebrià

Missa a les 18:30

Concert a les 19:30

Hi haurà un pica-pica al final del concert per a celebrar tots en comunitat. Ens veiem allà!

concierto-st-cebria

 

About Joan Garcia

Veure també

No olvidéis la hospitalidad: por ella algunos, sin saberlo, hospedaron a ángeles.” (Hebreos 13, 2)

              Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies