dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 11 de març dissabte de la primera setmana de quaresma

Mt 5, 43-48
“Sigueu perfectes com el vostre Pare celestial és perfecte.”

De què te set el teu cor amb més vehemència? Podem desitjar tenir més coses: cotxes, mòbils, cases, viatges, vacances… Podem desitjar tenir unes millors relacions de parella, de família, d’amics; relacions més fidels, més generoses…
Aquests desigs són només una manifestació de l’ànsia d’infinitat que Déu ha colgat en el cor de l’ésser humà. Sedegem ser perfectes com Déu, estimar com Déu.

Senyor, en sóc conscient! Quan penses en mi em veus millor del que jo crec ser. Tu saps, confies i creus que puc estimar més i millor, que puc estimar com Tu: ser més pacient en el tracte i en les meves relacions amb els altres…; ser més generós amb el meu temps; major i millor capacitat de temps de qualitat pels altres… els pares, la parella, els fills, els malalts, els que són a les presons, els amics, els…
Senyor, oh Crist, des de la teva Creu em mires i m’estimes i vols que m’agafi ben fort a Tu per foragitar i deixar enrere les meves pors, els meus dubtes, incerteses i indecisions…
Gràcies, Senyor, per veure’m així! Gràcies per confiar en mi, per esperar en mi!

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies