dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 13 de març dilluns 2n de quaresma

cropped-pedra3.jpg

PREGAR EN QUARESMA 2017
13 de març
dilluns 2n de quaresma

Lc 6, 36-38
“Tal com mesureu sereu mesurats…”

Déu és fa home per contagiar-nos la seva divinitat, la seva nova humanitat, la seva misericòrdia…
Davant els meus dubtes, els interrogants i la manca de fe, Ell em respon amb tendresa i m’acull.
Davant les meves petiteses, el meu pecat, Ell em regala el seu perdó.
Mai es fa el sord als nostres crits.

Tu, Déu Bo, no et fa ni por ni fastig apropar-te a la meva vida i història i, amb la teva misericòrdia, tocar i guarir la meva misèria.
Prou sé, Senyor, que vols que faci amb els altres el que Tu fas amb mi… Saps, també, que de vegades em costa, em costa i molt. És per això que sóc ara aquí, amb Tu, davant teu, amb el cor obert a la teva Paraula i al teu viure per estimar…
Quant més em buidi de mi mateix i et faci espai dins meu, més i millor seré capaç d’estimar, respectar, servir i viure com Tu.
Ajuda’m, Senyor!

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies