dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 14 de març dimarts 2n de quaresma

IMG_4241

 

 

 

 

 

 

Mt 23, 1-12
“En tot actuen per fer-se veure de la gent…”

Què et motiva?
Quines forces, quins desigs hi ha darrera del teu actuar, del teu pensar i ser?
Pren-t’ho amb calma, no cal córrer per respondre…
D’entrada, si us plau, no et jutgis a tu mateix (no es tracta d’això), si més no ara en començar. No t’afanyis en trobar un resposta “correcta”, religiosament correcta i bonica (no participem en el certamen de literatura mística i espiritual). Ser honest amb un mateix en posar nom i cognoms a qui som, al que fem, a les nostres motivacions més profundes… és important, decisiu, per començar un procés autèntic de conversió i anar assolint un canvi fefaent.

Oh Crist, Senyor! Quan sóc amb Tu
veig amb més claredat el que de debò desitjo.
A prop teu el meu cor desitja renovar-se i sento créixer, dins meu, les motivacions més nobles. Amb Tu, aprenc a preferir l’amor i el viure-per-estimar com a raó de ser, de Tu aprenc a preferir el servei als altres a la pròpia comoditat i “l’apalanque”.
Desvetlla’m, espavila’m, Senyor!

About Jordi Cerdà

Veure també

No olvidéis la hospitalidad: por ella algunos, sin saberlo, hospedaron a ángeles.” (Hebreos 13, 2)

              Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies