dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 17 de març divendres 2n de quaresma

 

 

 

 

 

 

 

 

Mt 21, 33-43.45-46
“La pedra rebutjada pels constructors, ara és la pedra principal. ”

Molts dels que ens diem cristians i catòlics som una “curiosa” gent paradoxal. Diem que creiem en Déu i és del tot cert, hi creiem! Reconeixem el seu amor, la seva tendresa, la seva bondat i misericòrdia… Peeeeeeeeerò…, a l’hora de la veritat, el deixem de banda. Tot i que escoltem cada diumenge l’Evangeli quan anem a missa i ens posem dret per acollir-lo…, quan es tracta de definir, posar nom i cognoms al sentit de la nostra vida…, ens hi girem d’esquenes i el rebutgem! Resem el “parenostre” però ni compartim el pa amb qui no te, menys encara estem disposats a perdonar segons què, segons qui…

I…, quines coses! Malgrat el nostre rebuig Déu continua sent capaç de fer meravelles en nosaltres, amb nosaltres, a través nostre…

Beneït siguis, Déu esplèndid i meravellós! M’he oblidat de Tu i en tantes ocasions he actuat i actuo de forma ben contrària a l’Evangeli. I, malgrat això, reconec que només en Tu puc trobar recolzament a la meva esperança.

Prou ho saps, Bon Déu, que he ignorat la teva Paraula… I, malgrat això, sé que només la teva llum pot esvair la tenebra i la foscor que s’instal·len dins meu.

Si, és cert, oh Senyor, t’he substituït per no pas pocs déus falsos… I, malgrat tot, intueixo que només Tu m’estimes fins a la bogeria de la creu…

Beneït siguis, oh altíssim i omnipotent Senyor, per no ser de pedra, de fusta, de fosa…, sinó per ser, el teu AMOR, la pedra (que tantes vegades he rebutjat) damunt la qual puc refer i reconstruir la meva vida.
GRÀCIES!

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies