dijous , juny 21 2018

PREGAR EN QUARESMA 2017 18 de març dissabte 2n de quaresma

 

 

 

 

Lc 15, 1-3.11-32
“…aquest germà teu era mort i ha tornat a la vida, estava perdut i l’hem retrobat. ”

És una joia immensa saber que el nostre Déu és pacient i misericordiós…, amb un cor immens com la creació tota! Davant els meus dubtes i la feblesa de la meva fe, davant les meves reaccions desmesurades i fora de to envers els altres, davant la meva indiferència i la manca de reacció per tantes injustícies al meu entorn, lluny i a prop… Davant d’aquest actuar meu, tant poc autèntic i mediocre… Ell reacciona desitjant el meu retorn!

Pare! Jo era ben mort però el teu AMOR exagerat i immerescut em fa ressuscitar. Jo era perdut i sense un nord vers el qual avançar, però el teu recolzament i la confiança que diposites en mi, em retorna al camí de l’alegria i l’esperança. Quan m’allunyo de Tu, Tu romans fidel i continues estimant-me i desitjant que retrobi la felicitat que jo solet he perdut i malmès! 

About Jordi Cerdà

Veure també

CON UNA “X” PUEDES HACER MUCHO

        Recibís estas reflexiones preparadas por el Secretariado para el Sostenimiento de …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies