dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 19 de març diumenge 3r de quaresma

 

 

 

 

 

 

Jo 4, 5-42

“… dóna’m aigua d’aquesta, així no tindré més set… ”

Tinc set!
Bec de moltes fonts… i la set no s’apaivaga. És com si em continués faltant quelcom… Tinc, he viscut moments intensos de felicitat, però tots tenien data de caducitat… De vegades em sento…, com ferit, sense ganes ni il·lusió… Faig les coses com per sistema i rutina…
¿Com retrobar les ganes? ¿Qui em retornarà el coratge de somniar i desitjar una vida feliç de debò? ¿On trobar la font d’un viure amb sentit?

Jesús, oh Crist, sé que quan em decideixi a caminar al teu costat i acollir (per esforçar-me en viure-la) la teva Paraula, s’esvairan –dins meu- les pors i el neguit. Tu pots encendre el meu viure en el teu ESTIMAR. Tu, la teva VIDA, la teva CREU, em fa palesa l’existència d’un amor desmesurat que pot resistir el desgast del temps, el dolor de les ferides… Tu, Senyor, em fas creure que la fidelitat no ha desaparegut, ets el Déu BO i FIDEL, que no es cansa de mi, per més que jo em pugui cansar de Tu.
Senyor, he descobert en Tu que hi ha una AIGUA que pot arribar a apaivagar la meva set més intensa i profunda.
DÓNA’M D’AQUESTA AIGUA! Ensenya’m i deixa’m beure de la font del teu AMOR!

 

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies