dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017

IMG_4241

Dijous 10 de març

Mt 5, 20-26
“…vés primer a fer les paus amb el teu germà…”

Malgrat faci 2000 anys que Jesús anunciés la Bona Nova… molts de nosaltres hem assumit com a just i normal la mena de justícia que consisteix en respondre amb la mateixa moneda… Malgrat tot, Déu respon i ens ensenya a respondre amb amor. Incomprensiblement per nosaltres, Déu ens dóna una, i una altra, i totes les oportunitats que ens calguin. Tot i això, ens continua costant construir camins de reconciliació amb aquells amb qui estem en conflicte…

Beneit siguis, oh Déu d’amor desmesurat que amb el teu perdó ens convides a perdonar!
Beneit siguis, Déu misericordiós, perquè la vida i el missatge del teu Fill inspira en nosaltres camins de perdó, diàleg i reconciliació.
Beneit siguis, Déu de tendresa, perquè ens obres els ulls per fer-nos veure, que la PAU és infinitament més saludable al nostre cor, per la nostra vida, que la rancúnia i la venjança!

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies