dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 20 de març dilluns 3r de quaresma festa litúrgica de Sant Josep

 

 

 

 

 

Mt 1, 16.18-21.24a
“… quan Josep es despertà, va fer el que l’àngel del Senyor li havia manat… ”

Al llarg del dia sentim tantes veus…, la del cap de l’oficina, la del responsable del magatzem, la del veí, la sogra, els fills, els de la parada a la plaça del mercat… La de l’actor de la darrera pel·lícula que has vist al cinema, la del polític fent declaracions, l’humorista, el presentador d’aquell concurs de TV, la del solista del grup de música que t’agrada… Hi ha veus que no aconseguim fer callar…, aquella que desvetlla en tu pors i neguits de quelcom que et va passar de petit, la del metge que t’atén… Tantes veus!!! Veus que et reclamen, que et demanen un munt de coses i alhora les contràries…
A quina escoltar? A quina fer cas?

Senyor, oh Déu, Tu ets algú a qui em puc adreçar. Ets Déu que s’adreça a l’ésser humà i el fa sentir la seva veu, la teva Paraula. Ets Déu de relació i diàleg. Et plau de parlar amb mi i les teves paraules fan caliu dins el meu cor.
Sóc aquí, Senyor, amb les oïdes ben obertes i el cor ben disposat per acollir la teva Paraula, el teu missatge. Sé que puc confiar en Tu perquè les teves paraules em fan ser més i millor persona!

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies