dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 21 de març dimarts 3r de quaresma

 

 

 

 

 

 

Mt 18, 21-35
“¿No t’havies de compadir del teu company, com jo m’havia compadit de tu?”

No ens costa gaire exigir justícia quan nosaltres són les víctimes… I sovint reclamem “l’ull per ull, dent per dent”. Aquesta pauta, però, sols produeix una societat de “cecs i desorientats”.
Si Déu renuncia a la seva “justícia” i respon amb la misericòrdia i el perdó a les nostres mancances i febleses, ¿no pagaria la pena esforçar-nos una mica més en tractar els altres de la mateixa manera?

Tu, Bon Déu, no deixes mai de sorprendre’m! Malgrat la feblesa de la meva fe, els meus dubtes i interrogants, Tu continues estimant-me. Tanco les oïdes a la teva Paraula, i Tu no et canses d’inventar-te noves formes i maneres de fer-te sentir. Tu, oh Crist, respons sempre amb compassió al meu egoisme…, amb generositat davant la meva manca de solidaritat… Senyor, ensenya’m a estimar els altres com Tu m’estimes, ensenya’m a perdonar com Tu em perdones. Fes-me instrument del teu AMOR, de la teva PAU… Fes del meu cor un cor, cada dia, un cor més semblant al teu!

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies