dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 22 de març dimecres 3r de quaresma

Dt 4, 1.5-9
“…ara, Israel, escolta els decrets i les prescripcions que jo us ensenyo…”

Hi ha qui fa lleis per afavorir els seus amics. Hi ha qui les fa pel sols plaer de fer-les i exercir el poder de manar. Déu ens ha lliurat la seva Llei perquè ens estima. Ell és AMOR desmesurat! I el seu somni vers l’ésser humà és veure’ns capaços d’estimar com Ell estima.
Tots els manaments i preceptes que Ell ens dóna són eines veritablement útils per assolir un VIURE x ESTIMAR, viure segons el seu AMOR EXAGERAT!

Senyor, oh Crist, AMOR de tot AMOR, vull que el meu cor sintonitzi amb el teu, que la meva vida sintonitzi amb la teva, que tot el que sóc, el meu pensament, les meves accions, els meus silencis, les meves paraules, el meu riure i el meu plorar, el meu sentir i desitjar sintonitzin amb els teus.

Déu de la LLIBERTAT i de l’AMOR, confio en Tu! Sé que la teva Paraula és camí per eixamplar el meu cor, per construir una societat més justa, més esperonada, per fer realitat això “estrany” que anomenem REGNE!
Vull sentir-te, vull escoltar-te i deixar que les meves mans i tot el meu existir facin realitat els gests que em demanes.

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies