dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 24 de març divendres 3r de quaresma

 

 

 

 

Mc 12, 28b-34
“És veritat, mestre. Amb tota raó dius que ell és l’únic i que no n’hi ha d’altre fora d’ell….”

Paga la pena creure en aquest Déu que ens vol feliços! No cal “vendre’ns” a altres divinitats que no són res més que els nostres interessos egoistes i miserables. Quan hom ha experimentat l’amor tan tendre amb que Déu ens estima, te’n adones que no és equiparable a res ni a ningú.

Crec en Tu, Déu que dones VIDA. Que sols des de l’amor i per amor m’has creat i em crides a participar amb Tu en la construcció d’un món millor per a tots!
Crec en Tu, oh Crist, ungit del Pare, germà de l’ésser humà, que m’has ensenyat amb la teva Creu i Resurrecció que fer la voluntat del Pare és la manera de vèncer el mal que habita dins meu i en el món.
Crec en Tu, Esperit Sant, alè de Déu que em fa créixer en el desig de confiar més i més en el projecte del Crist, en el somni del Pare d’estimar més i millor als germans.

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies