dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 25 de març dissabte 3r de quaresma festa de l’anunciació del Senyor

 

 

 

 

 

 

Lc 1, 26-38
“Maria va dir: sóc la serventa del Senyor: que es compleixi en mi la teva paraula.”

No, gràcies…!
Sovint és la resposta que donem quan ens truquen oferint-nos un nou servei de telefonia, o quan algú ens suggereix nous ingredients per aquell plat que hem fet tota la vida i ens ha sortit sempre tant bo, quan des d’alguna entitat financera em volen convèncer dels avantatges d’una nova targeta, o quan per telèfon ens volen vendre no sé quins llibres o productes de neteja… No, gràcies!

Donem aquesta resposta tantes vegades, quasi com autòmats; hi estem tan avesats que quan un amic o el mateix Déu m’ofereix la tendresa del seu estimar…, potser per la por intuïda a que acceptar-lo em faci canviar de “modus vivendi”, també dic… NO, GRÀCIES! No em compliquis la vida!

Miro la teva mare, Jesús, i em quedo admirat! En ella descobreixo la certesa de la possibilitat de ser feliç i sentir-se ple del tot en “complicar-se” la vida per Déu. Maria m’obre els ulls i el cor a la possibilitat de confiar radicalment en Tu, sense recança, sense por a perdre la meva llibertat o l’alegria del viure. Com Maria, amb humilitat (car sóc ben conscient de les meves limitacions i febleses) vull dir-te: “que es compleixi en mi la teva paraula”.

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies