dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 27 de març dilluns 4rt de quaresma

 

 

 

 

Jo 4, 43-54
“Senyor, baixa abans no es mori el meu fill!”

Hem sabut dominar el foc i varem inventar el vestit. S’ha invertit, i no pas poc, en tecnologia i tot plegat ha dut a la humanitat una major i més gran qualitat de vida (bo i que no per a tothom).
Tard o d’hora, però, ens adonem que pel que fa al sentit més profund i autèntic de la vida, totes aquestes “coses” són insuficients.

Quan el que cerquem és la veritable felicitat, quan la nostra lluita és directament contra la mort o quan prenem consciència de com es destrueix la vida al planeta… en aquestes situacions, les forces humanes, els recursos, la tecnologia… no acaben de donar una resposta que ens complagui.

Senyor, oh Déu, de genolls et demano… surt al meu encontre, vine a la meva vida i guareix-me. Som una humanitat embogida per l’afany de diners i per la violència; envia el teu Esperit i ensenya’ns els camins de la solidaritat i de la pau.

Sense Tu, Senyor, impossible de reeixir davant els enemics de la humanitat!
Vinc a Tu perquè no vull cedir davant la desesperació, perquè sé prou bé que amb Tu la condició humana tenim possibilitats…, tot i que de vegades pugui arribar a pensar que no hi ha res a fer i que tot està perdut… Tu no m’abandones, amb Tu puc fer el pas de l’egoisme a la generositat, de la rancúnia al perdó, de la violència al diàleg i la pau…, de la foscor a la llum, de la mort a la VIDA.

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies