dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 28 de març dimarts 4rt de quaresma

 

 

 

 

 

Jo 5, 1-3a.5-16
“Aixeca’t, pren la llitera i camina.”

El Déu que Jesús ens ha rebel·lat i en el que creiem, ens vol vius i feliços. Déu somnia amb una humanitat capaç de reflectir la seva bellesa creadora.
Déu se’ns lliura perquè tots i cadascun de nosaltres puguem gaudir d’una vida digna i feliç.

Crist, Jesús, has estès la teva mà per treure’m del pou on m’enfonsava. Poses la teva mà al meu damunt, em beneeixes i el teu perdó em dóna pau. Esguardes el meu interior i el meu cor s’omple de llum. Pronuncies el meu nom amb tendresa i descobreixo en la teva VIDA el que vols per a mi, allò que em crides a ser.

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies