dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 30 de març dijous 4rt de quaresma

 

 

 

 

 

 

Ex 32, 7-14
“…s’han fabricat un vedell de fosa i es prosternen al seu davant (…) aquests són els teus deus, Israel…”

Diem “Déu” de tot allò que dóna sentit a la vida, de tot allò que encamina la nostra existència i la nostra llibertat. Tants milers d’anys després de l’escena que ens narra l’Èxode, ens pot semblar una veritable fotesa afirmar que un vedell de metall sigui una divinitat mereixedora d’adoració. Però… ¿Som avui tant diferents dels antic israelites? “Adorem” algunes marques concretes i els articles que ens venen…; n’hi ha qui tracta la seva moto, cotxe, bicicleta millor que a algunes de les persones que els envolten; la moda, el “famoseo”, la música, l’esport…

Bon Déu, ajuda’m a creure en Tu. Ajuda’m a creure en la teva Paraula, en el teu missatge, en el teu projecte. Vull creure i fer un pas més! Vull creure i comprometre la meva vida en l’amor i la misericòrdia que em proposes de viure. Ajuda’m! Vull confiar en Tu, sols en Tu, sense perdre més temps del que ja he perdut “adorant” falsos déus… Només de Tu em ve la veritable pau que em fa sentir bé amb mi mateix i que, lluny d’alienar-me i desconnectar-me de la realitat, m’ajuda a tocar de peus a terra amb serenor i a confiar esperançadament…
A J U D A’M!

 

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies