dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 8 de març dimecres de la primera setmana de quaresma

Jonàs 3, 1-10
“Els habitants de Nínive van fer cas de Déu (…) decidiren de proclamar un dejuni i es vestiren amb roba de sac…”

Nínive era la capital d’un imperi marcat per la violència amb la que actuava, la crueltat i l’extermini eren la seva política habitual.
Fins i tot els ninivites van aprendre a confiar en Déu i a esforçar-se per tal d’un veritable canvi de tarannà.
I tu, encara estàs convençut que no podràs?

Crec en Tu, Bon Déu! Sí, crec en Tu! M’ho dic a mi mateix i també a qui m’ho pregunta. No m’avergonyeixo. Però les meves prioritats, el meu actuar concret s’instal·len en la més crua de les mediocritats.
Si, crec en Tu però sense massa entusiasme, ni emoció. Segueixo les teves passes però tant i tant a poc a poc que d’una Pasqua a l’altra sóc –a la pràctica- allà mateix. Em comprometo, si, però sempre amb intermitències, dubtes i vacil·lacions.
Avui, Senyor, vull presentar-te –ben humilment i sincera- la fragilitat de la meva fe. Vull confiar, Déu de Misericòrdia, que la teva presència amorosa em donarà forces davant la meva indecisió.

About Jordi Cerdà

Veure també

No olvidéis la hospitalidad: por ella algunos, sin saberlo, hospedaron a ángeles.” (Hebreos 13, 2)

              Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies