dimarts , març 26 2019

Pregar en Quaresma 2017. Dijous 16 de març

PREGAR EN QUARESMA 2017
16 de març
dijous 2n de quaresma

Lc 16, 19-31
“Un pobre que es deia Llàtzer s’estava ajagut vora el portal del ric, amb tot el cos nafrat… ”

Al costat de la casa d’aquell famós, també dins una parada del metro a la gran ciutat, a la porta d’una botiga o d’un centre comercial… Al costat de casa teva, en el mateix bloc de veïns, quan vas a buscar el diari o fas cua per comprar el pa… Si et decideixes a obrir els ulls amb honestedat, és tan fàcil que quan els obris vegis algú que sofreix…

No regalis ni un instant al teu cervell per intentar analitzar i descobrir de qui és la culpa. I, en un primer moment, si m’apures, ni t’entretinguis en pensar si pots, o no, fer quelcom per ell. N’hi ha prou, per començar, que t’esforcis en fer-te sensible al dolor, la misèria i la feblesa de l’altre. Ser sensible i acceptar-la!

Senyor, voldria parlar amb Tu, pregar… Tot, però, em distreu i em sento profundament dispers. Voldria pensar en Tu sense els crits dels que pateixen, sense atabalar-me pel dolor mut d’aquells que ni dret tenen a parlar, sense els gemecs dels que es dolen i no tenen qui els doni consol, sense l’angoixa continguda de qui s’arrossega a poc a poc amb els ulls mirant sempre el terra… Voldria parlar amb Tu, i tot, tot em fa nosa… I, me’n adono que Tu, oh Crist, Déu-fet-home, ets en tots i cadascun d’ells.
Senyor… que vulgui escoltar-te!

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies