dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017

Mt 7, 7-12
“Demaneu, i us donaran; cerqueu, i trobareu; truqueu i us obriran…”

Estudiem: carreres, graus, màsters, mòduls… sense la certesa que al final trobem feina; menys encara que la feina que trobem sigui la que havíem somniat, per la qual hem estudiat.
Ens casem, però sense plenes garanties de construir una família estable i feliç.
Confiem en els altres, però amb alguna que altra recança…
Semblaria prou assenyat desconfiar dels altres i posar les nostres expectatives d’èxit en les pròpies fortaleses, qualitats, aptituds…
Passa, però, que hi ha moments i situacions (més que no ens pensem) en els que les nostres forces i capacitats són insuficients… I, aleshores… què?

Un cop més, Senyor, em poso davant teu, a la teva presència. Vull parlar amb Tu, em cal el teu ajut. Gràcies al testimoni del teu Fill, Jesús, sóc aquí i malgrat encara hi hagi interrogants i dubtes dins meu, la Creu del teu Crist m’encoratja a confiar en la teva Bondat. Em costa, cert! No m’és fàcil… però a mesura que sóc amb Tu, que passo més temps amb Tu… em vaig adonant no sols que confiar en Tu és possible, tanmateix assenyat i necessari.
Jo tic set de Tu…,
tinc set del teu amor!
Jo tinc set de Tu…,
oh font de llibertat!

About Jordi Cerdà

Veure també

No olvidéis la hospitalidad: por ella algunos, sin saberlo, hospedaron a ángeles.” (Hebreos 13, 2)

              Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies