dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 1 d’abril dissabte 4rt de quaresma

 

 

 

 

 

Jo 7, 40-53
“Ningú no ha parlat mai com aquest home.”

Molts tenim el mal costum de fer-nos un déu a mida, a tenir la pròpia imatge de Déu… Jesús ens dóna a conèixer la tendresa de Déu, Ell és el rostre de la Misericòrdia del Pare. És més assenyat acollir aquest concepte/imatge de Déu que no pas intentar ser coherents amb aquestes “versions” que ens hem fet cadascú d’Ell.

Mai ningú ha parlat com Tu, oh Crist! Només Tu tens paraules de VIDA NOVA. La teva vida, cada gest, cada mà adreçada al malalt, al pecador, al feble, al de casa i al de fora, al petit, al pobre, a l’exclòs… em confirmen que Tu ets contagi de VIDA i d’AMOR VERITABLES! Només Tu parles del Pare i fas brollar en mi el desig de conèixer-lo, adorar-lo en l’amor i el servei als altres. Només Tu tens paraules i gests que restauren i reparen, refan i guareixen la meva vida.
GRÀCIES!

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies