dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 10 d’abril dilluns sant

Isaïes 42, 1-7
“He posat damunt d’Ell el meu Esperit
perquè porti la justícia a les nacions. ”

En Jesús de Natzaret s’inicia la Nova Humanitat… Però el néixer d’aquest HOME NOU, com tot part, és amb dolor, sense anestèsia epidural ni de cap altra mena. És una naixement que s’esdevé en el dolor, en la humilitat, en el lliurament tenaç, en la lluita decidida i ferma per la llibertat i la justícia. Ho va ser fa dos mil anys, i continua sent-ho avui quan cada persona decideix de fer el pas i optar per NÉIXER DE NOU!

Lloat siguis, oh Senyor, salvador meu i Déu meu! Ha estat amb teu lliurament silent i generós que has canviat el devenir de la història del món, de la humanitat sencera i de la meva biografia personal. Arribes amb un estimar suau i dolç i alhora més fort i poderós que cap altre exercit. Entres en les nostres vides, per obrir dins nostre la porta del teu cor.
Gràcies, Senyor!

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies