dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 11 d’abril dimarts sant


Isaïes 49, 1-6
“Jo t’he fet llum de les nacions… ”

Al llarg de la quaresma he pogut copsar i conèixer millor el camí del Crist, el seu projecte: la NOVA HUMANITAT de la que ahir parlàvem. Construir una comunitat amb tots els éssers humans, recuperar la dignitat per tothom…
He pogut copsar i conèixer com de gran i fort és aquest desig de Déu. Tant que va demanar al Fill que lliurés la seva vida per fidelitat a aquest projecte, per fidelitat al seu desig, per fidelitat al REGNE D’AMOR, JUSTÍCIA i PAU.

Senyor Jesús, Tu ets la llum del món i el far que vull guiï la meva vida. La teva fidelitat radical al Projecte del Pare, em fa adonar que calen fer uns quants canvis en la meva vida; del poruc silenci a la paraula que encoratja i anima, de la indiferència davant el dolor i el patir dels altres al desig sincer i decidit d’esforçar-me en fer alguna cosa, de l’arreplegar i posseir al despreniment generós i el compartir, de la rancúnia al perdó, de la mort a l’home vell que hi viu en mi a la VIDA NOVA amb Tu.

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies