dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 16 d’abril DIUMENGE DE PASQUA

 

 

 

 

Mateu 28, 1-10
“Aneu corrents a dir als seus deixebles: “Ha ressuscitat d’entre els morts…” ”

Ara comença tot de nou… Un contagi d’alegria continguda, un esclat d’esperança… Contra tota expectativa… una NOVA HUMANITAT. L’Amor no es dóna per perdut! L’AMOR, més fort que la mort, engendra NOVA VIDA!

Lloat siguis, Oh Déu, Senyor de la VIDA! La teva llum esvaeix totes les tenebres. El teu amor ha posat la seva empremta en el procés de Jesús… ressuscitar-lo d’entre els morts és la teva signatura que ens garanteix a tots nosaltres la possibilitat de la VIDA NOVA.

BONA PASQUA!!!!

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies