dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 2 d’abril diumenge 5è de quaresma

Jo 11, 1-45
“Llàtzer, surt a fora!”

El nostre Déu és viu i estima la vida!
I allí on la mort vol arrelar i fer niu, Déu, per Jesús i mitjançant els seus deixebles, diu ben alt i clar:
“Surt a fora!
No et quedis tancat dins aquesta tomba que tu mateix t’has fet, dins la teva pròpia foscor. No t’hi quedis! Surt! Torna a la llum. Deixa a una banda la desesperació, el desànim, el fracàs i la tristor, el desencís i la solitud…
Surt a fora! Torna a Mi! Torna a la Vida!”

Tu, Senyor, parles clar i amb veu forta. Oh, Jesús, Paraula de Déu, Paraula de Vida. Sento que em crides a sortir de les tombes on he permès quedar-me tancat. Tot i això continuo enredat en mortalles, auto enganys i mentides…
Quan acullo la teva Paraula…, la teva veu em permet de prendre alè i respirar de nou; la teva Paraula esvaeix els fantasmes que m’envolten; la teva presència desfà els nusos i romp les cordes que m’empresonaven.
Vull ser lliure d’aquestes mort que ofeguen l’ànima… Allibera’m, Senyor!

About Jordi Cerdà

Veure també

No olvidéis la hospitalidad: por ella algunos, sin saberlo, hospedaron a ángeles.” (Hebreos 13, 2)

              Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies