dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 3 d’abril dilluns 5è de quaresma

Jo 8, 1-11
“Jo tampoc no et condemno”

N’hi ha qui davant els errors dels altres, les febleses i les limitacions, n’hi qui davant el pecat de l’altre sols és capaç de pensar en pedres i càstigs. D’altres procuren silenciar la veu de Déu acomodant-se en una moral feta a mida…
Déu, però, te una alternativa distinta a totes aquestes opcions: LA MISERICÒRDIA! Déu ofereix INCONDICIONALMENT i A TOTHOM, el seu PERDÓ GENERÓS, fruit i conseqüència coherent del seu AMOR DESMESURAT. Déu ofereix a tothom la possibilitat de recomençar de nou.

Sento la teva veu, Senyor… suau, i alhora forta i ferma, no em judica, menys encara em condemna… Sols davant teu, Bon Déu, em sento lliure del tot. Les teves paraules apaivaguen el meus neguits i silencien les meves pors, i el teu amor m’allibera dels meus vells i nous esclavatges. En Tu, oh Crist, només en Tu, recupero la meva dignitat de fill estimat del Pare. Quan permeto la teva presència en la meva vida, aquesta m’obre el cor a l’ESPERANÇA.
Per tot, de tot…, un cop més: GRÀCIES!

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies