dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 4 d’abril dimarts 5è de quaresma

 

 

 

 

 

 

Jo 8, 21-30
“El qui m’ha enviat és amb mi, no em deixa sol…”

La tensió entre el Crist i els seus adversaris és un absolut “in crescendo”… La comunicació és cada cop més feble, no el volen escoltar, s’aferren als seus dogmes, normes i lleis… i al que esperen no el saben, no el volen reconèixer en aquell home de Natzaret.
Jesús, lluny de sentir-se sol, sap del cert que Déu, el Pare de Misericòrdia, és presència viva dins seu, Ell l’encoratja i alena! Ell atia el foc del seu cor preparant-lo per consumir-se en l’amor, per l’amor…

Déu de la Llum i de l’Esperança, Tu ets amb mi! SEMPRE ben a prop meu… En els dies més esplèndids i joiosos perquè ho siguin encara més, però també en els “altres dies”, els foscos, els difícils, els amargs i tristos, els durs… Sempre, Tu hi ets sempre. La teva FORÇA em redreça. La teva SAVIESA em condueix i em guia. L’AMOR, el teu poder, m’aixeca de les meves caigudes, m’esperona, m’omple i em dóna pau, em fa feliç!
Un cop més… Gràcies, gràcies per ser-hi!

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies