dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 7 d’abril divendres 5è de quaresma


El profeta és aquell que te tots els bitllets de la loteria perquè se li compliqui la vida i l’existència per causa de Déu i la missió confiada.
El profeta sent la pressió d’arreu i tothom que el duu a desitjar deixar-ho tot i fugir, renunciar a Déu i a la missió i viure com si Déu no hi fos, com si no existís…
El profeta Jeremies, tot i ser ben enmig de la “tempesta” no cedeix a la pressió car te moltes i bones raons per romandre ferm i fidel en la fe.
Senyor, sempre que renovo el meu compromís de seguir-te i m’esforço en viure segons la teva Paraula… el meu entorn canvia: els que creia amics se’n riuen, n’hi ha qui no em pren en serio i em diu que són dèries passatgeres i que tard o d’hora els acabaré donat la raó… Jo, oh Crist, vull confiar en Tu, tot i que ja no tinc forces… No et veig, tinc la sensació d’una distància enooooorme entre Tu i jo, entre el teu projecte i el meu, entre la teva Vida i el meu viure… tot i això, estic tant i tant convençut que mai em deixaràs, que per més vegades que et falli i m’allunyi Tu SEMPRE caminaràs al meu costat, davant meu per mostrar-me el camí. Sols caldrà seguir les teves petjades… perdonar, servir i estimar!

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies