dimarts , març 26 2019

PREGAR EN QUARESMA 2017 9 d’abril diumenge de la passió del senyor

 

 

 

 

A Jerusalem hi ha tota una gernació que aclama i acull el Crist. Amb mantells, branques d’arbres, lloances, salms i càntics… Amb molta o poca fe, intueixen que Jesús és “especial”, “diferent”…
Dos mil anys després Jesús vol continuar marcant la diferència…, la meva vida abans de permetre-li l’entrada en ella, la meva vida amb el Crist, d’esquenes al Crist que vaig acollir pel baptisme i la confirmació, intentant nedant entre dues aigües… El cert és que si, Ell marca la diferència perquè no puc dir cap altra més cosa que la meva vida amb Ell o sense Ell, és ben diferent!

Un cop més, gràcies, Senyor, per no cansar-te de mi, per saber i voler tenir la paciència que jo hauria de tenir vers els altres i, que masses vegades ni sé, ni vull tenir.
Un nou diumenge de Rams en el qual et demano, obrint-te les portes de la meva vida, que entris dins meu. Que tornis a irrompre en la meva història, en el meu quotidià!
Vine, oh Crist, i sacseja de nou tot el meu existir, la meva indiferència que sempre s’acaba traduint en la més absoluta passivitat o en la més mediocre activitat (que ja no sé què és el pitjor!).
Vine, Jesús, i porta amb Tu la teva Llum, els teus projectes i els teus reptes, la teva Paraula, el teu Evangeli perquè em deixi interpel·lar per ells i hi doni resposta tot esforçant-me més i més en viure segons ells.

About Jordi Cerdà

Veure també

¡No olvidemos la hospitalidad!

            Horaris i intencions de pregàries en les Eucaristies: Diumenge: …

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies